Tietosuojakäytäntö


Yleiset säännökset

1. Villa Onneli (1265967-0) noudattaa (GDPR) tietosuoja asetusta.

2. Rekisterinpitäjään voi olla yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@villaonneli.fi. 

3. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön.

Henkilötietojen lähde

1. Rekisterinpitäjä käsittelee asiakkaan suostumuksella saamiaan henkilötietoja.

2. Rekisterinpitäjä käsittelee vain asiakkaan tunnistetiedot ja yhteystiedot, jotka ovat välttämättömiä ostosopimuksen täyttämiseksi. 

3. Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja lähetys- ja kirjanpitotarkoituksiin sekä sopimuspuolten tarvittavan tiedon välittämiseen lain edellyttämän ajan verran. Henkilötietoja ei julkisteta eikä niitä siirrettä ulkomaille.

Tietojenkäsittelyn tarkoitus

Rekisterinpitäjä käsittelee Asiakkaan henkilötietoja seuraavissa tarkoituksissa:

1. Asiakkaan luoma sähköinen tilaus (nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero);

2. Henkilötiedot ovat välttämättömiä ostosopimuksen täyttämiseksi. Sopimusta ei voida tehdä ilman henkilökohtaisia tietoja.

Henkilötietojen tallennuksen kesto

1. Rekisterinpitäjä tallentaa henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen Rekisterinpitäjän ja Asiakkaan välisestä sopimussuhteesta johtuvien oikeuksien ja velvoitteiden täyttämiseksi ja kolmen vuoden ajan sopimussuhteen päättymisen jälkeen;

2. Rekisterinpitäjän on poistettava kaikki henkilökohtaiset tiedot henkilötietojen säilyttämiseen tarvittavan ajan kuluttua.

Henkilötietojen vastaanottajat ja käsittelijät

Asiakkaan henkilötietoja käsittelevät kolmannet osapuolet ovat Rekisterinpitäjän alihankkijoita. Näiden alihankkijoiden palvelut ovat välttämättömiä, jotta sopimus sähköisen tilauksen hankkimisesta ja käsittelystä rekisterinpitäjän ja asiakkaan välisessä sopimuksessa voidaan toteuttaa.

Rekisterinpitäjän alihankkijoita ovat:

  • Webnode AG (verkkokauppajärjestelmä);
  • Posti Oyj 
  • Chekout Finland Oy (maksunvälitys)

Asiakkaan oikeudet

Asetuksen mukaisesti Asiakkaalla on oikeus:

1. oikeus tutustua henkilötietoihin;

2. oikeus henkilötietojen oikaisuun

3. oikeus henkilötietojen poistamiseen;

4. oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä;

5. oikeus tietojen siirrettävyyteen;

6. oikeus peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn kirjallisesti tai sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@villaonneli.fi.

7. oikeus esittää valitus valvontaviranomaiselle, jos epäillään Asetuksen rikkomista.

Henkilötietojen turvallisuus

1. Rekisterinpitäjä sitoutuu toteuttamaan kaikki tekniset ja organisatoriset varotoimet, jotka ovat tarpeen henkilötietojen suojaamiseksi.

2. Rekisterinpitäjä on tehnyt teknisiä varotoimenpiteitä tietojen tallennustilojen turvaamiseksi, erityisesti varmistanut pääsyn tietokoneelle salasanan avulla, käyttänyt virustentorjuntaohjelmistoa ja ylläpitänyt tietokoneita säännöllisesti.

Loppusäännökset

1. Tekemällä sähköisen tilauksen verkkosivustolla VillaOnneli.fi Asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen kaikista henkilötietosuojaehdoista ja hyväksyy ne täysimittaisesti;

2. Asiakas hyväksyy nämä säännöt valitsemalla valintaruudun tilauskaavakkeessa;

3. Rekisterinpitäjä voi päivittää nämä Säännöt milloin tahansa. Uusi, päivitetty versio on julkaistava tällä verkkosivulla.

Nämä säännöt tulevat voimaan 5.6.2021


Käyttöehdot


Maksaminen

Maksun voi suorittaa kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla ja mobiilimaksutavoilla. (MobilePay, Pivo, Siirto, Apple pay)

Maksujenvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Kauppa syntyy Villa Onnelin ja asiakkaan välille. Checkout Finland Oy toimii ainoastaan maksunvälittäjänä.

Tilausvahvistus/kuitti

Tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimitetaan postitse Postin palvelupisteelle tai pakettiautomaattiin. Postikulut 5,90€/tilaus.

Toimitusaika

Tilaus lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Peruutus - ja palautusehdotVerkkokaupan tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettava tuote on lähetettävä 14 päivän kuluessa tilauksen perumisesta. alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa.

Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Maksunpalautus tehdään, kun tuote on palautunut Villa Onnelille. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä: asiakaspalvelu@villaonneli.fi tai soita 040 0376096.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen nimesi ja yhteystietosi. Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostiin asiakaspalvelu@villaonneli.fi. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Reklamaatio

Reklamaatiot käsitellään kirjallisesti ja reklamaation käsittely etenee parhaiten sähköpostitse: asiakaspalvelu@villaonneli.fi.

Nopean käsittelyn mahdollistamiseksi liitäthän viestiin tilausnumeron, yhteystietosi sekä tarkat tiedot virheestä.